Meny Lukk

Praktisk informasjon om ekstraordinært årsmøte nov/des 2023 

Kort informasjon om selve møte 

Innkallingen omhandler et ekstraordinært årsmøte. På et ekstraordinært årsmøte er det ikke anledning til å fremme andre saker enn de som er angitt av styret ved sak. Det vil si at det i dette møtet ikke er anledning til å fremme flere saker eller endre på sakene. Andre saker må prosederes på et nytt ekstraordinært årsmøte eller på det ordinære årsmøtet i mars.  

Fysisk møte vil gjennomføres på Lambertseter VGS den 30.11.2023 kl 18:00-20:00. Kom i god tid, vi har stram tidsramme og møtet vil starte presist. 

Digital strømming av møtet 

Vi vil forsøke å streame møtet via teams. Det vil si at alle medlemmer kommer til å få en e-post med teams link til lunsj i morgen og ca en time før møteoppstart. Se gjerne i søppelposten etter dette. Vi har ikke gjennomført et slikt møte digitalt før, så vi håper medlemmer som ønsker å delta digitalt viser forståelse for eventuelle tekniske problemer som kan oppstå. Vi kan heller ikke garantere for kvaliteten.  

Vi legger opp til at det vil være mulig å sende inn eventuelle spørsmål på teams via chat. Disse vil leses opp etter innlegg fra salen.  

Digital avstemming 

Rett etter møtet vil dere få tilsendt en digital avstemmingslenke fra styresystemet bård. Der vil dere få en lenke dere kan logge inn på ved å skrive inn passordet som dere får i en separat e-post. Avstemmingen vil være åpen fra rett etter møtet til søndag kl 20:00.  

Om du ikke har mottatt epost med lenke, sjekk søppelfolderen din. Er den ikke der heller, så ta kontakt med styret. 

Er det noen som får utfordringer med avstemmingen kan de sende en e-post til post@paddabf.no vi anbefaler derfor alle til å forsøke å logge inn tidlig og ikke vente til siste liten med dette.  

Her kommer en liten forklaring på hvordan man stemmer i bård (trykk på pilen):  

Alle får en e-post som ser slik ut:  

Der står sakene vi skal gjennom og nederst er det en knapp hvor det står «Gå til møtet i Bård».  

Trykk på den.  

Da kommer du inn til en side hvor det står at de har sendt deg en engangskode. Vent på e-post.  

Denne ser slik ut:  

Om du ikke har fått e-post innen 5 minutter, sjekk din søppelpost og spam filter.  

Når du har fått e-posten kopierer du engangkoden inn i nettlesersiden på bård.  

Du er nå inne og kan stemme.