Meny Lukk

Båtforeningen trenger nye traller – spleis opprettet

Tilstanden til trallene våre er blitt veldig mye dårligere. Det er nå kun to av fem som kan brukes, og alle burde egentlig vært byttet ut. PBF har ikke penger til å kjøpe nye før neste år. Styret har midlertidig lånt båtforeningen penger for å kjøpe to nye traller. Vi håper også å få reparert en av de tre ødelagte slik at denne kan brukes litt til. I løpet av neste år er planen å skifte alle traller ut med mer solide varianter av materiale som er mindre rustutsatt. (Om det er noen medlemmer som har teknisk kunnskap om hva vi burde velge, tar styret gjerne imot råd om dette!)

Vi har nå opprettet en spleis for å samle inn penger som noen medlemmer har foreslått. Denne ligger her: https://spleis.no/341034

Vi håper å få nye traller på plass i løpet av neste uke.