Meny Lukk

Velkommen til ekstraordinært årsmøte i Padda Båtforening

30.11.2023, kl 18-20 på Lambertseter videregående skole

NB Merk at det er Lambertseter videregående skole

Styret i PBF sender herved ut dagsorden og sakspapirer til møtet neste torsdag.

Hensikten med dette møtet er å lufte de store sakene som er oppe nå, slik at medlemmene er orientert, og slik at de kan si sin mening, både i møtet og i den påfølgende avstemningen. For styret er det viktig å vite hva medlemmene mener når vi skal følge opp disse sakene.

Vi har gjort noen grep for dette møtet. For det første vil vi ha digital avstemning i etterkant av møtet. Alle medlemmer vil få tilsendt lenke og passord slik at de kan logge seg inn og stemme. Avstemningen vil være åpen fra etter at møtet er slutt og til og med søndag 03.12. kl 24.

Vi vil også prøve å strømme møtet, slik at de som er forhindret fra å møte fysisk vil ha anledning til å følge med på hva som skjer. Et medlem har tilbudt seg å hjelpe oss å sette opp dette. Men det er stadig noen tekniske utfordringer. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om vi får det til.

Vi beklager at sakspapirene først kommer nå, men vi har rett og slett ikke hatt muligheten til å få dem ut før nå. Pristilbudet fra Sørfonden som ligger til grunn for punkt 4 var først klart sent i går kveld.

Oslo, 23.11.23

Styret i Padda Båtforening

Dagsorden

  1. Åpning av møtet
  2. Valg av møteleder og protokollunderskrivere
  3. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  4. Renovasjonsavtale (link til saksinnlegg)
  5. Båtplasspris 2024 (link til saksinnlegg)